ceturtdiena, 2017. gada 12. oktobris

Vēl tikai 5 dienas skolēni aicināti nobalsot par Vidzemes ainavu dārgumiem: balvu grozā 7 lieliskas ekskursijas


KONKURSA NOTEIKUMI:
1) Skolēni kopā ar skolotājiem aicināti apmeklēt vietni www.ainavudargumi.lv un sadaļā "SARAKSTS" izvēlēties līdz 10 skaistākajām Vidzemes ainavām un nobalsot par tām!
2) Balsošanas brīdis jāiemūžina fotogrāfijā un jānosūta uz ainavudargumi@vidzeme.lv līdz 15. oktobrim plkst.23:59
3) Uzvarētājs tiks paziņots 18. oktobrī Vidzemes plānošanas reģiona mājaslapā www.vidzeme.lv , kā arī ar laimīgajiem balvu ieguvējiem sazināsimies personīgi
4) Laimestus varēs izmantot līdz 2018. gada 31.maijam
Atgādinām, ka vietnē www.ainavudargumi.lv ikviens Latvijas iedzīvotājs aicināts nobalsot par visiem pieciem Latvijas reģionu ainavu dārgumiem, no katra reģiona atlasot līdz pat 10 skaistākajiem un vērtīgākajiem objektiem.
Konkurss izsludināts Latvijas simtgadei veltītas aktivitātes "Latvijas ainavu dārgumi vakar, šodien, rīt" ietvaros, kuras laikā ikviens iedzīvotājs aicināts nobalsot par katra reģiona desmit skaistākajām ainavām, tādējādi paužot savu viedokli par to, kurām no Latvijas ainavām būtu jānonāk Latvijas ainavu dārgumu krātuvē. Atlasītās 10 ainavas no katra reģiona tiks glabātas dārgumu krātuvē citām paaudzēm, tās ne tikai iemūžinot fotogrāfijās, bet papildinot ar atmiņu stāstiem, vēstures liecībām un senākiem fotomirkļiem.
Anita Āboliņa
Sabiedrisko attiecību vadītāja/Information manager
Vidzemes plānošanas reģions/Vidzeme Planning region
Twitter: @VidzemesRegions
Vidzeme - ceļš ved augšup!

Nav komentāru: