sestdiena, 2015. gada 2. maijs

“Šodiena ir mana mīļākā diena!”

Sabiedrība: Nodibinājums Mārtiņa Fonds aicina pieteikties sievietes dalībai vasaras nometnē “Šodiena ir mana mīļākā diena!” (0)


No 4. Līdz 7. jūnijam, psiholoģiskajā rehabilitācijas centrā “Dūjas” norisināsies nometne, kurai pieteikties ir aicinātas sievietes ar veselības problēmām, vai kuru bērniem ir invaliditāte, vai ticis pārdzīvots kāds smags emocionāls satricinājums. 
Nometnes mērķis ir sniegt atbalstu un iedvesmu sievietēm mainīt savu dzīvi un iemācīties to noturēt ilgtermiņā  lai katra dalībniece kļūtu par pozitīvu piemēru un iedvesmas avotu sievietēm un citiem līdzcilvēkiem sev apkārt.
Aicinām atļauties četras dienas, no 4. līdz 7. jūnijam veltīt laiku tikai sev un saņemt nepieciešamo psiholoģisko atbalstu, atraisīt sevī aizmirstos talantus un sajūtas, vai atklāt sevī ko jaunu, noticēt savām spējām un kļūt pārliecinātām par sevi. Mēs zinām, ka tas ir iespējams, jo pagājušajā gadā tika aizvadītas vairākas četru dienu nometnes - pilnas ar visdažādākajām emocijām, notikumiem un atklāsmēm, kas palīdzēja sasniegt nosprausto mērķi. Rezultāti ir iepriecinoši, jo daudzām no dalībniecēm, piedalīšanās nometnē palīdzējusi radīt pozitīvo pārmaiņu aizsākumu.
Programmas ietvaros paredzētas grupu nodarbības ar psihologu savu iekšējo resursu izzināšanai, individuālas sarunas ar psihologu, mākslas nodarbības, jogas nodarbības iesācējiem, spēcinošās pirts procedūras. Līdzās tam arī skaista, labiekārtota vide, kas ir pielāgota cilvēkiem ar kustību traucējumiem, gardas maltītes un daudzveidīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas (kroketa laukums, peldēšana Bancāna ezerā, velosipēdi, laiva).
Pateicoties ziedotāju atbalstam, dalības maksa nometnē ir vien 65.00 euro. Šī summa nosedz uzturēšanās – naktsmāju un ēdināšanas izmaksas četrām dienām. Nometnes norises vieta ir Mārtiņa Fonda psiholoģiskās rehabilitācijas centrs „Dūjas”, ainaviskā vietā, Jēkabpils novada Kalna pagastā.
Dalībai nometnē iespējams pieteikties, zvanot pa tālruni 29288220 un rakstot motivācijas vēstuli, kurā izklāstīts, kādēļ tieši Jums būtu nepieciešama dalība nometnē “Šodiena ir mana mīļākā diena” uz e-pastu martinafonds1991@inbox.lv
Pieteikšanās līdz š.g. 10.maijam

Elita Keiša,
MF vadītāja


 24.04.2015

Nav komentāru: