trešdiena, 2017. gada 12. aprīlis

Erudīcijas spēle "Izzini Latvijas monētās iekaltās kultūrzīmes!"

Par spēli

Erudīcijas spēle "Izzini Latvijas monētās iekaltās kultūrzīmes!"


"Latvijas gada monēta 2016" Latvijas Banka sadarbībā ar partneriem no 7. aprīļa līdz 27. aprīlim rīko ikgadējo sabiedrības aptauju "Latvijas gada monēta", kas ir gada notikums Latvijas monētu mākslā.
Sabiedrība Tilde un Kultūras informācijas sistēmu centrs portālā letonika.lv piedāvā erudīcijas spēli monētu izzināšanai.
Piedalies spēlē un iegūsti balvu! Reģistrējies/pieslēdzies un meklē atbildes uz jautājumiem portālā letonika.lv vai Latvijas Bankas Kolekcijas monētu lapā.
Spēlei noslēdzoties, pieci spēles dalībnieki, kas būs norādījuši savu bibliotēku un pareizi atbildējuši uz visiem spēles jautājumiem, izlozes kārtībā iegūs monētu "Ziemassvētku kaujas" (mākslinieki Kristaps Ģelzis un Ligita Franckeviča).
Piecas aktīvākās bibliotēkas saņems pārsteiguma balvas. Vairāk informācijas nolikumā.
Balso par sev tīkamāko monētu! Kura no aizvadītajā gadā tapušajām eiro kolekcijas monētām ir visizcilākā?
2016. gada kolekcijas monētas: 1) Pasaku monēta II. Eža kažociņš; 2) Baltars. Porcelāns; 3) Nacionālais uzņēmējs; 4) Zelta saktas. Ripsakta; 5) Janis Rozentāls; 6) Ziemassvētku kaujas; 7) Zeme.
Piedalies aptaujā, nobalsojot vietnē www.bank.lv/aptauja, un laimē monētu!
Erudīcijas spēli rīko sabiedrība Tilde, Kultūras informācijas sistēmu centrs un Latvijas Banka.

1 komentārs:

Anonīms teica...

Mēs piedāvājam biznesa skaidru naudu ar 3% likmi un 2–3 darba dienu laikā.Pieteikties šodien .. E-pasts: lendingcashhelpdesk@gmail.com