pirmdiena, 2009. gada 12. janvāris

Vērša gads, kas sāksies 2009. gada 25. janvārī.

Vērsis vieš uzticību: solīds, pacietīgs, maigs, viņš bez grūtībām iekaro cilvēku sirdis. Vērši ir apdāvināti ar zinošu, oriģinālu prātu un vispār noslieci uz prātošanu.


Vērši ir mājās sēdētāji, un viņiem nereti patīk laiku pavadīt vienatnē, iedziļinoties savu fantāziju pasaulē.

Parasti mierīgs un ironisks, bet, ja viņam iešaujas prātā kāda uzmācīga ideja, Vērsis zaudē pašsavaldīšanos. Viņš ir ideju fanātiķis, šovinists un, aizstāvot savu taisnību, kļūst ass, nepielabināms un pat agresīvs. Vērsis ir spītīgs dzīvnieks un paliks pie sava, neieredzot tos, kas traucē īstenot viņa plānus un idejas.









Vērši izceļas ar savu humora izjūtu un neizsmeļamo daiļrunības talantu, bet šo talantu viņi izmanto tikai retos gadījumos.

Mīlestībā Vērši var būt maigi, uzticīgi, padevīgi un dažreiz pat ugunīgi, dedzīgi, bet romantika viņiem ir sveša, tā viņiem uzdzen skumjas un garlaicību.

Ietiepīgie, dogmatiskie un konservatīvie Vērši necieš jaunievedumus un pārmaiņas. Cilvēki, kas dzimuši Vērša gadā, aktīvi protestē pret mūsdienu mākslu, džezu, garmatainiem jauniešiem, emancipētām sievietēm un visu netradicionālo.

Vērsis vaiga sviedros cīnīsies un strādās, lai nodrošinātu labu materiālo stāvokli savai ģimenei. Karjeras un materiālās labklājības jēgu Vērsis redz ģimenes pavarda veidošanā, mājīgumā un radinieku nodrošināšanā, ne pavisam ne sabiedrības atzīšanā un savās egoistiskajās ambīcijās.

Piemērotākie Vēršu partneri — Gaiļi, Čūskas un Žurkas.

Vērši nespēj sadzīvot ar Pērtiķiem, Kazām un Tīģeriem.

http://http//klimpina.wordpress.com/2008/12/21/zodiaka-horoskopi-2009/

Nav komentāru: