ceturtdiena, 2011. gada 17. februāris

Latviešiem ir teiciens:''Dots devējam atdodas...''


''2011.gads ir pasludināts par brīvprātīga darba gadu. Mēs bibliotēkā 2010.gada beigās zīmējām, veidojām Ziemassvētku apsveikumus Līgatnes pagasta bibliotēkas lasītājiem-senioriem un bijušajiem bibliotēkas darbiniekiem. Akcija saucās ''No sirds uz sirdi''. Nemazsvarīgi šajā akcijā bija tas, ka katrs apsveikums tika pasniegts no rokas rokā. Esmu saņēmusi daudz pateicīgu vārdu par atcerēšanos, par bērnu mīļumu un sirsnību.
Šajā gadā es gribētu bibliotēkas lasošajiem bērniem piedāvāt vēl vienu izaicinājumu- Līgatnes pagastā ir daudz bijušo bibliotēkas lasītāju, kas paši vairs nevar atnākt līdz bibliotēkai samainīt grāmatas vai arī vairs nevar paši palasīt. Ļoti ceru uz Jūsu palīdzību, bez Jums bērni es nevaru to realizēt. Padarīsim ar savu vēlmi sniegt mīļumu otram, šo dižķibeles laiku kādam cilvēkam gaišāku un cerīgāku.''
17.februārī Līgatnes pagasta bibliotēku pieskandināja Līgatnesnovada vidusskolas Līgatnes pamatskolas  6.b klases skolēnu  balsis.
Mēs runājām par brīvprātīga darba iespējām Līgatnes pagasta bibliotēkā.Šodien bērni gāja pie 6 senioriem-bibliotēkas lasītājiem: Rihards Viļums un Aigars Birkenfelds gāja pie Olgas Berozas , Artūrs Fleiss un Marģeris Upenieks pie Ženijas Apalas , Amanda Linde gāja pie Lilijas Viktorovas , Vivita Brasliņa un Renāte Strelevica pie Valdemāra Biezēka , Samanta Baumane un Ina Mihļenova pie Ainas Ķinķeres , Kristīne Mihailova un Santa Kurzemniece pie Ārijas Ērmanes . Pirmā tikšanās ir notikusi, tālākā sadarbība atkarīga no abpusējām simpātijām, vēlēšanās palīdzēt otram un pieņemt palīdzību. Kristīnei un Santai rīt jāmēģina atkal , jo šodien viņām izpalika kontakts.Bērni nesa līdzi jaunās grāmatas , atnesot arī laikā nenodotu grāmatu. Mēģināsim neaizbaidīt bērnu vēlmi palīdzēt! Ja izlasot šīs rindas, kādam cilvēkam radās vēlēšanās izmantot šo iespēju- zvaniet uz bibliotēku 64155486.
Šodien,22.02.piezvanīja Olga Beroza un palūdza samainīt grāmatu un salielīja puišus, kas 17.02.bija pie viņas.Liels prieks par to.

Nav komentāru: