pirmdiena, 2012. gada 7. maijs

Lai veicinātu iedzīvotāju informētību, Valsts ieņēmumu dienests izstrādājis speciālu mājaslapu www.VIDsakumdeklaracija.lv

Visizsmeļošākā informācija par mantiskā stāvokļa deklarēšanu pieejama mājaslapāwww.VIDsakumdeklaracija.lv
Lai iedzīvotājiem būtu ērti atrodama informācija par mantiskā stāvokļa deklarēšanu, Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) izstrādājis speciālu mājaslapuwww.VIDsakumdeklaracija.lv. Šajā mājaslapā jūs atradīsiet visizsmeļošāko informāciju par to, kam ir jāiesniedz deklarācija un kādas ziņas jānorāda deklarācijā.
Lai iegūtu informāciju par to, kam ir jāiesniedz mantiskā stāvokļa deklarācija, mājaslapā variet noskatīties arī nepilnu četru minūšu garu videorullīti, aizpildīt speciāli izstrādātu testu, lai noskaidrotu, vai jums ir vai nav jāiesniedz mantiskā stāvokļa deklarācija. Mājaslapā pieejama arī virkne dažādu palīgmateriālu deklarācijas aizpildīšanai, tai skaitā deklarāciju veidlapu aizpildīšanas paraugi.
Izmantojot mājaslapā esošo jautājumu uzdošanas formu, jūs varat uzdot speciālistiem neskaidros jautājumus par mantiskā stāvokļa deklarēšanu. Atbildes uz jautājumiem speciālisti sniegs ne vēlāk kā divu darba dienu laikā.
VID atgādina, ka mantiskā stāvokļa deklarācija jāiesniedz līdz 2012.gada 1.jūnijam un aicina iedzīvotājus neatlikt deklarācijas iesniegšanu uz pēdējo brīdi!

Nav komentāru: