otrdiena, 2015. gada 17. februāris

Pašvaldības aģentūra'' Līgatnes novada Kultūras un tūrisma centrs''

No 2015. gada 1. janvāra novada kultūras un tūrisma attīstības jomā darbojas „Līgatnes pašvaldības aģentūra''Līgat tnes novada Kultūras un tūrisma centrs”, kas apvieno iepriekš kā domes struktūrvienī- bas strādājušos – Tūrisma informācijas centru, Dienas, interešu un Amatnieku centru un Kultū ras un tūrisma centru. Aģentūrā darbojamies tie paši cilvēki, kas līdz šim. Kas mainījies? Lielāka brīvība, kas, kā jau tas ir allaž, nāk roku rokā ar lielāku atbildību. Kultūras jomā centīsimies piedā- vāt kvalitatīvus pasākumus un nodrošināt amatiermākslas attīstību novadā, tūrismā domāsim par tūristu piesaisti un jaunu pakalpojumu piedāvāšanu, Dienas un amatu centrs gādās par pilnvērtīgi pavadītu brīvo laiku un jaunu prasmju apguvi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Gaidīsim radošas idejas un ierosinājumus arī no jums visiem! Lai mums radošs un veiksmīgs 2015. gads!  
 Informāciju sagatavoja Inese Okonova, PA „Līgatnes novada Kultūras un tūrisma centra” direktore, tālrunis: 64153169, www.visitligatne.lv 



Sveiciens kolēģiem aģentūrā!

Gads lieliem soļiem un jauniem darbiem iet uz priekšu un domāju, ka mums ir pienācis laiks visiem satikties un pārrunāt darbus, problēmas, jautājumus, aktualitātes un visu, kas uz sirds!

Tiksimies otrdien, 24. februārī plkst. 10:00, Dienas un amatnieku centrā pie tējas tases.


(e-pasts,17.02.2015)

Nav komentāru: