otrdiena, 2017. gada 4. jūlijs

Kolekcijas monētas un citus numismātikas produktus varēs iegādāties interneta vietnē e-monetas.lv




No šodienas ikvienam interesentam kļūst pieejama Latvijas Bankas kolekcijas monētu un citu numismātikas produktu interneta tirdzniecības vietne e-monetas.lv (adrese: https://www.e-monetas.lv).
Jaunajā interneta vietnē iegādei ir pieejams plašs Latvijas Bankas kolekcijas monētu un citu numismātikas produktu klāsts, t.sk. jaunākās kolekcijas monētas "Zelta saktas. Ripsakta""Janis Rozentāls""Ziemassvētku kaujas""Pasaku monēta III. Vecīša cimdiņš" u.c.
Sadarbībā ar "Swedbank" AS ir nodrošināta iespēja ērti norēķināties, izmantojot VISA, VISA Electron, MasterCard un Maestro norēķinu kartes. Iegādātās monētas un numismātikas produktus varēs saņemt gan Latvijas Bankas kasēs Rīgā un Liepājā (https://www.bank.lv/par-mums/klientu-kase), gan arī, izmantojot VAS "Latvijas Pasts" eksprespasta pakalpojumus. Tas būs noderīgi, piemēram, attālāko reģionu iedzīvotājiem, kuri aizņemtības vai citu iemeslu dēļ nevar apmeklēt Latvijas Bankas kases pirmajās dienās pēc jaunas monētas izlaišanas.
Kolekcijas monētu un citu numismātikas produktu tirdzniecības vietne aizstās Latvijas Bankas monētu rezervēšanas sistēmu. Jaunieveduma galvenās priekšrocības ir iespēja uzreiz norēķināties par iegādātajām kolekcijas monētām un citiem numismātikas produktiem un saņemt tos vēlamā laikā un vietā.
Latvijas Banka turpinās pilnveidot interneta vietni e-monetas.lv. Nākotnē plānots paplašināt norēķinu iespējas, kā arī monētu un citu numismātikas produktu piegādes veidus Latvijā. Tāpat iecerēts nodrošināt sūtījumus uz ārvalstīm, kā arī juridisko personu apkalpošanu.
Kolekcijas monētu un citu numismātikas produktu tirdzniecība, kā ierasts, turpināsies arī Latvijas Bankas kasēs Rīgā un Liepājā.
Latvijas Bankas preses dienests
Tālr. 67022594; 67022384

Nav komentāru: